Date de contact

TEL: 0728.870.295
Director Comercial
Mihai Moreanu

Pentru detalii oferte produse site

transport gratuit

Despre noi

Crezul nostru fundamental se materializeaza in parteneriat si calitate. Politica noastra este bazata pe acest crez. Parteneriat inseamna a avea incredere unii in altii, a munci impreuna, a fi sincer si corect. Calitatea implica respect fata de munca, dezvoltare permanenta si creativitate. Noi nu vrem sa crestem doar volumul afacerii, mai curind suntem dedicati sa folosim capacitatea noastra inovationala si experienta acumulata timp de zece ani, pentru a creste satisfactia si confortul oamenilor. Principiile politicii companiei noastre se bazeaza pe CONSECVENTA, INTEGRITATE, DISCIPLINA, INCREDERE, INGENIOZITATE.

Noi stim ca succesul nostru viitor este legat de succesul clientilor nostri,  de aceea noi suntem totalmente orientati spre ei. Oferind produse si servicii de calitate crestem viitorul lor, crestem impreuna. Ei sunt partenerii nostri.

Noi intelegem ca nu putem creste ca si companie decat impreuna cu angajatii nostri.
 Ne angajam sa-i sustinem sa se dezvolte profesional si sa-si creasca standardul de viata. Totodata incurajam atat ideile individuale cat si lucrul in echipa.

Noi vrem sa credem in integritate si responsabilitate. Vrem sa facem lucrurile asa cum trebuie atit individual cat ca si companie, astfel oamenii vor avea incredere in noi, vor vrea sa lucreze cu noi. Acest principu este premiza cresterii noastre viitoare.